Agenda Streek Evenementen

De 3e editie van een nieuwe Jaarmarkt, die rond de langste dag plaatsvindt. 

 

Van 14:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Wezep (Gld)

Muzikaal evenement met vele optredens op de diverse binnen- en buitenpodia en een grote markt.Van 10:30
Tot 17:00
Locatie Centrum Ermelo

Een gezellige en goedbezochte braderie, met een uitgebreid assortiment aan verkoopwaar, diverse terrasjes en mogelijkheden om een lekker hapje te eten in Epe. Dit is de eerste avond in een serie van 7.

Van 16:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Epe

Een gezellige en goedbezochte braderie, met een uitgebreid assortiment aan verkoopwaar, diverse terrasjes en mogelijkheden om een lekker hapje te eten in Epe. Dit is de 2e avond in een serie van 7.

Van 16:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Epe

Een gezellige en goedbezochte braderie, met een uitgebreid assortiment aan verkoopwaar, diverse terrasjes en mogelijkheden om een lekker hapje te eten in Epe. Dit is de 3e avond in een serie van 7.

Van 16:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Epe

Een gezellige en goedbezochte braderie, met een uitgebreid assortiment aan verkoopwaar, diverse terrasjes en mogelijkheden om een lekker hapje te eten in Epe. Dit is de 4e avond in een serie van 7.

Van 16:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Epe

De Loen'se Moandag! Een begrip in de regio. Veel gezelligheid op de vroege ochtend met nog een kleine ponymarkt erbij. Daarnaast een grote braderie en enkele kermisattracties, kofferbakverkoop en kleedjesmarkt voor kinderen. Dus genoeg te beleven voor jong en oud.

Van 08:00
Tot 15:00
Locatie Centrum Loenen

Een gezellige en goedbezochte braderie, met een uitgebreid assortiment aan verkoopwaar, diverse terrasjes en mogelijkheden om een lekker hapje te eten in Epe. Dit is de 5e avond in een serie van 7.

Van 16:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Epe

Een gezellige en goedbezochte braderie, met een uitgebreid assortiment aan verkoopwaar, diverse terrasjes en mogelijkheden om een lekker hapje te eten in Epe. Dit is de 6e avond in een serie van 7.

Van 16:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Epe

Nacht van Nijkerk is een traditonele naam voor eigenlijk een leuke avondmarkt. Muziek op terrassen, en een diverse markt, winkeliers met leuke aanbiedingen, maken het interessant om een avond naar Nijkerk te komen voor de laatste zomeraanbiedingen.

Van 18:00
Tot 22:00
Locatie Centrum Nijkerk

Een gezellige en goedbezochte braderie, met een uitgebreid assortiment aan verkoopwaar, diverse terrasjes en mogelijkheden om een lekker hapje te eten in Epe. Dit is de laatste avond in een serie van 7.

Van 16:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Epe

Het Euifeest is van oorsprong een feest om de binnengehaalde oogst te vieren. Er is van alles te beleven. 's Morgens en 's avonds is er een praalwagenoptocht, daarnaast is een kermis, er zijn waterspelen en natuurlijk een diverse en grote markt met koopjes en interessante producten. Van 10:00
Tot 17:00
Locatie Centrum Hasselt

De Botterdagen in Elburg trekken altijd veel publiek. De sfeer en historie van het stadje en de prachtige boten waarmee rondvaarten mogelijk zijn, is al een genot op zich. Een gezellige markt op zaterdag, maakt het tot een aantrekkelijk concept voor een bezoek aan Elburg.

Van 10:00
Tot 17:00
Locatie Botterdagen Elburg

De traditionele Jaarmarkt altijd op de 2e donderdag van oktober, in het centrum van Vaassen. Natuurlijk is er ook weer een Kermis bij en diverse andere activiteiten.Van 10:00
Tot 16:00
Locatie Centrum Vaassen

Aantrekkelijke herfstmarkt met diverse streekproducten, verkoop van pompoenen, herfststukken en een groot assortiment andere kramen. 

 

 

Van 10:00
Tot 17:00
Locatie Centrum Ermelo

Dit jaar in een nieuw concept met thema Rood.  Een goed bezochte kerstmarkt. Veel live muziek en een groot assortiment aan kramen.  Van 11:00
Tot 19:00
Locatie Ermelo, Stationsstraat