Agenda Streek Evenementen

Nacht van Nijkerk is een traditonele naam voor eigenlijk een leuke avondmarkt. Muziek op terrassen, en een diverse markt, winkeliers met leuke aanbiedingen, maken het interessant om een avond naar Nijkerk te komen voor de laatste zomeraanbiedingen.

Van 18:00
Tot 22:00
Locatie Centrum Nijkerk

Een gezellige en goedbezochte braderie, met een uitgebreid assortiment aan verkoopwaar, diverse terrasjes en mogelijkheden om een lekker hapje te eten in Epe. Dit is de laatste avond in een serie van 7.

Van 16:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Epe

Het Euifeest is van oorsprong een feest om de binnengehaalde oogst te vieren. Er is van alles te beleven. 's Morgens en 's avonds is er een praalwagenoptocht, daarnaast is een kermis, er zijn waterspelen en natuurlijk een diverse en grote markt met koopjes en interessante producten. Van 10:00
Tot 17:00
Locatie Centrum Hasselt

De Botterdagen in Elburg trekken altijd veel publiek. De sfeer en historie van het stadje en de prachtige boten waarmee rondvaarten mogelijk zijn, is al een genot op zich. Een gezellige markt op zaterdag, maakt het tot een aantrekkelijk concept voor een bezoek aan Elburg.

Van 10:00
Tot 17:00
Locatie Botterdagen Elburg

De traditionele Jaarmarkt altijd op de 2e donderdag van oktober, in het centrum van Vaassen. Natuurlijk is er ook weer een Kermis bij en diverse andere activiteiten.Van 10:00
Tot 16:00
Locatie Centrum Vaassen

Aantrekkelijke herfstmarkt met diverse streekproducten, verkoop van pompoenen, herfststukken en een groot assortiment andere kramen. 

 

 

Van 10:00
Tot 17:00
Locatie Centrum Ermelo

Na een groot succes dit jaar de 2e editie van een gezellige en sfeervolle kerstmarkt. Sfeer en beleving door levende Kerststal, optredens van koren en orkesten, een Kunstijsbaan voor de kinderen, een dickenskoor en een sfeervolle verlichte wandelroute voor het publiek waarbij ze langs sketches uit het kerstverhaal komen. Dit alles met elkaar verbonden door een gezellige en diverse kerstmarkt.

Van 14:00
Tot 21:00
Locatie Centrum Heerde

Dit jaar in een nieuw concept met thema Rood.  Een goed bezochte kerstmarkt. Veel live muziek en een groot assortiment aan kramen.  Van 11:00
Tot 19:00
Locatie Ermelo, Stationsstraat